Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo. VOŠky obecně jsou takový hybridy:)

0 0
možnosti
Foto

Sice jsi to zúžila jen na zdravotnické obory, což chápu, když jsi vtom zběhlá,ale problém "zbytečných" VOŚ je všude,a nejhorší je, že takový absolvent, který získá titul Dis, si okamžitě začne připadat děsně důležitý a myslí si, že se jim pracovní místa budou nabízet samy. Je spoustu vystudovaných personalistů, manažerů, mediálních poradců....Proto si myslím, že je to škoda peněz a času (studium některých oborů), nejdůležitější je umět cizí jazyk, protože o ostatní se postará praxe a různé stáže (nemluvím o odborných profesích, kde je studium VŚ nutné;-))

Ale třeba se mýlím a spoustě lidí přineslo studium VOŚ vysněnou práci.

2 0
možnosti
Foto

Pravdu díš, je to na hlavu postavenýR^

2 0
možnosti
Foto

Stejný přístup jak učitelům u mne...prostě studuj a neřeš :)

1 0
možnosti
Foto

Vyplnit žádost o grant je zapeklitá věc, je to strašně složité, řekla bych administrativně buzerující. Zpravidla grant získá ten, kdo splní všechny formální předpoklady, a věcná stránka, neřku-li přínosnost získaných prostředků, se řeší bohužel až na posledním místě.

2 0
možnosti
Foto

OMLUVA ZA NEPŘESNOU INFORMACI: NECELÝCH DVACET ( ODHADEM) BUDE VŠECH ZDRAVOTNICKÝCH VOŚ, NE JEN SOUKROMÝCH.TĚCH JE JISTĚ MÉNĚ.

0 0
možnosti

Kocourkov, kam se člověk podívá:-( ... myslela jsem, že ve zdravotnictví se práce sežene snadno. Včera mi říkala kamarádka zdr. sestra, že v Tachově hledá zubař sestřičku... co ty na to?

Hezký den ti přeju a hodně štěstí;-D

0 0
možnosti
Foto

Právě,  že v tom zdravotnictví se úzkostlivě dělí kompetence tak, aby se tam vešly a uživily všechny škatulky, a právě tomu zdravotnictví, to v konečném důsledku neprospívá...Díky, Zuzko...V Tachově, kdyby to následně nedopadlo, je dál problém najít jakékoli místo...:-) V Praze, kdo opravdu chce pracovat, tak nějakou práci vždycky najde...

2 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Máma čtyř dětí, záchranář ve výslužbě, žena......hledající odpovědi a dialog...Aktuálně s nejmladším synem na cestách...Uvidíme, co svěží vítr změn přinese....

Seznam rubrik